Yoga & wandel vakantie in de Friese natuur  

Zin in een heerlijk reset-moment in het voorjaar op een prachtige plek…

Van zondagmiddag tot en met woensdag organiseer ik weer een heerlijke yoga vakantie 4-daagse met een gevarieerd programma met yoga en meditaties, (stilte)wandelingen, ontspanning en natuur EN met voldoende tijd voor jezelf, want je bepaalt zelf waar je aan mee doet.

Ben je toe aan een aantal dagen lekker voor jezelf, heb je zin je heerlijk te laten verwennen met overheerlijke maaltijden (vegetarisch) door onze eigen kok, heb je zin in een fijn programma zonder van alles te moeten, schroom dan niet en meld je aan. 

Accommodatie
We verblijven in een uniek gelegen locatie op een 14 hectare groot landgoed in Bakkeveen grenzend aan prachtige natuurgebieden. Hier  ervaar je de absolute stilte van de natuur. Het landschapspark is een oase van rust met een eigen ven, bos, parkjes en een weide met eigen galloway runderen. Vlakbij het landgoed ontspringt het Koningsdiep, een meanderend riviertje met een prachtig stroomdal waarlangs je heerlijk kunt wandelen. We verblijven in onze eigen comfortabele lodge met woonkamer, grote keuken, slaapkamers en een recreatiezaal. De 2-persoons slaapkamers beschikken over een eigen badkamer, tv en wifi.

Een ideale plek dus om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Het is tevens een mooie uitvalsbasis voor wandelingen in de prachtige bosrijke omgeving. En met mogelijkheden om te fietsen of Leeuwarden, Groningen of Assen te bezoeken, waar je in een half uurtje naartoe rijdt.

Programma
Je bent welkom op zondagmiddag vanaf 17.00 uur. Om 18.30 is er een welkomstdrankje en kennismaking in de huiskamer, waarna we om 19.00 aanschuiven voor een heerlijk diner.

Elke morgen is er yoga van 8.00 tot 9.00 uur. Daarna staat er een lekker ontbijtbuffet klaar. Van 10.30 tot 12.30 uur is er een programma met (stilte)wandelingen in de prachtige omgeving van het landgoed, meditaties en ontspanning. Er is aandacht voor adem, lichaam & geest. Na het ochtendprogramma staat de royale lunch klaar of maak je s ’morgens een lunchpakket. De middagen kun je geheel naar eigen wens invullen. Je kunt dan genieten van fietsen, wandelen, een stad bezoeken of lekker een boek lezen. Ook kun je een persoonlijke begeleiding/coaching boeken(exclusief) en zijn er in de buurt mogelijkheden voor wellness en massage. S ’avonds dineren we in onze eigen huiskamer lodge waar Yvonne voor ons een heerlijk (vegetarisch)buffet klaar heeft staan. Het arrangement eindigt op woensdag na de lunch.

Kosten
De kosten voor deze yoga & wandel zijn € 750,- p.p.

Dit is inclusief:

  • alle overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • alle maaltijden
  • programma van 8.00-12.30 

Dit arrangement is exclusief:

  • drankjes

Bij gebruik van een 2 persoonskamer door 1 persoon wordt een meerprijs van € 100 euro gerekend.

Deze retreat wordt georganiseerd en begeleid door Marian van Breukelen. Voor info en aanmelding kunt u een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar 06-44110081 

Algemene Voorwaarden
Na aanmelding voor deze vakantie en na ontvangst van de factuur, dient er een aanbetaling van 50% per persoon te worden voldaan. Het restant moet uiterlijk 6 weken voor de aanvangsdatum van de yoga vakantie worden voldaan.

Indien de overeenkomst wordt geannuleerd door de klant zijn voor de klant de volgende annulerinskosten verschuldigd:

  • 50% van de kosten tot 6 weken voor aanvang vakantie 
  • 75 % van de reissom van 6 weken tot 4 weken voor aanvang vakantie
  • 100% van de reissom van 4 weken tot op de dag van vakantie

Vervanging van een verhinderde deelnemer is toegestaan.

Een reis- en ongevallenverzekering wordt aanbevolen.