In balans in je drukke leven? Hatha yoga is een combinatie van asana’s (lichaamshoudingen) adem- en ontspanningsoefeningen. Dit geeft meer souplesse, kracht en balans en brengt je in beter contact met je lichaam. Daarnaast geeft het meer rust en ontspanning en dit werkt ook weer door in het dagelijkse (drukke) leven. Hatha yoga is geschikt voor iedereen, omdat ieder naar eigen mogelijkheden kan meedoen. Als lichaamsgericht trainer/coach geef ik al geruime tijd yoga en mindfulness. Mijn opleiding heb ik oa gevolgd bij de Saswitha Stichting voor Yoga en wijsbegeerte in Bilthoven.

Yoga reizen en evenementen op maat

Elke maandagavond

Mindful Yoga is een combinatie van yoga houdingen, adem oefeningen en meditatie vormen uit de mindfulness. Je oefent jezelf in het doen van yoga met volle aandacht. Dat lijkt simpel, maar voor je het weet ben je afgeleid en wordt je meegenomen met je gedachten en gevoelens.

2 - 8 juni 2019 

Een vakantiereis  in de Algarve met yoga, meditatieve wandelingen en een ochtend programma met meditaties, adem-, lichaams-en ontspanningsoefeningen die gericht zijn op  meer bewustwording. 

6 – 12 oktober 2019

Het thema van deze yoga vakantie is ” Kom in je Element’.  Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak. Dan ben je blij en zit je goed in je energie, je staat in je kracht en hebt plezier in wat je doet.