In balans in je drukke leven? Hatha yoga is een combinatie van asana’s (lichaamshoudingen) adem- en ontspanningsoefeningen. Dit geeft meer souplesse, kracht en balans en brengt je in beter contact met je lichaam. Daarnaast geeft het meer rust en ontspanning en dit werkt ook weer door in het dagelijkse (drukke) leven. Hatha yoga is geschikt voor iedereen, omdat ieder naar eigen mogelijkheden kan meedoen. Als lichaamsgericht trainer/coach geef ik al geruime tijd yoga en mindfulness. Mijn opleiding heb ik oa gevolgd bij de Saswitha Stichting voor Yoga en wijsbegeerte in Bilthoven.

Yoga reizen en evenementen op maat

Elke maandagavond

Yoga is een combinatie van houdingen, adem oefeningen en meditaties om te komen tot heart- & mind fulness. Je oefent jezelf in het doen van yoga met volle aandacht. Dat lijkt simpel, maar voor je het weet ben je afgeleid en wordt je meegenomen met je gedachten en gevoelens.

24- 30 juni 2020 

Een vakantiereis  in de Algarve met yoga, meditatieve wandelingen en een ochtend programma met meditaties, adem-, lichaams-en ontspanningsoefeningen die gericht zijn op  meer bewustwording. 

6 – 12 oktober 2019

Na 5 jaar zijn de yoga reizen die ik organiseer naar Spanje toe aan verandering. Naast elke dag yoga, gaan we natuur en cultuur opsnuiven. We maken wandelingen in de natuur, (optionele) excursies naar het stadje Elche en het eiland Tabarca en doen (adem) oefeningen, meditaties en yoga.