Voor mij staat de verbinding tussen lichaam en geest centraal. Het lichaam is het instrument waarmee je communiceert, beweegt en voelt. Je gedachten hebben er een grote invloed op. Vaak zijn we gewend om meer naar het hoofd te luisteren dan naar lichaamssignalen. Hoe is dat voor jou? 

De lichaamsgerichte trainingen die ik geef bieden krachtige processen, instrumenten en oefeningen om dit te leren.

Ik geeft de volgende trainingen:

Stress is momenteel oorzaak nr.1 betreft ziekte en verzuim. Daarom hebben wij, Aaltsje Wester en ik, onze jarenlange ervaring en kwaliteit als trainer en coach gebundeld en hebben we de maatwerk training ‘van Stress naar Flow’ ontwikkelt.

Deze 2-daagse training gaat over het legen van je hoofd, het openen van je hart en het ontmoeten van je lijf. Hierdoor kan er nog meer verbinding en harmonie ontstaan tussen hoofd, hart en lijf. Daardoor kan de levensenergie meer stromen en de levenslust toenemen, waardoor het gevoel van meer eenheid en heelheid kan ontstaan.

Beter ademen zorgt voor meer energie, een betere stofwisseling en grotere vitaliteit. Adem is dus een krachtige hulpbron. Door beter en meer te ademen kun je je ontdoen van oude energie en je opladen met nieuwe energie zodat je je beter en levenslustiger voelt. Je krijgt meer inspiratie.

We drukken ons uit op verschillende manieren. Dat doen we met woorden, geluiden en vooral door onze lichaamstaal. Zoals ieder mens zijn eigen levensverhaal en karakter heeft, zo heeft elk lichaam dat ook.