Iets over mijzelf

Marian van BreukelenMijn leven staat in het teken van beweging en reizen, zowel naar binnen als naar buiten. Ik zie het leven als een grote ontdekkingsreis, waarin je van alle tegenkomt: zowel mooie als minder mooie dingen. De vraag is: wat doe je ermee, hoe ga je ermee om?

Ik heb zo’n 30 jaar ervaring als lichaamsgericht trainer en professioneel coach. Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heb ik me verdiept in Lichaamswerk, Haptonomie, Yoga, Adem en Mindfulness. Ik ben tevens internationaal gecertificeerd NLP-trainer en opgeleid in Systemisch werk, Oplossingsgericht werk en Traumawerk. Ik werk als begeleider op therapeutisch niveau, waarbij er aandacht is voor zowel fysieke, mentale, emotionele als spirituele aspecten.

Wat ik vaak van anderen terug krijg is dat ik professioneel, enthousiast en een warme integere manier van werken heb. 

De persoonlijke begeleiding is voor ieder die wil en durft te kijken naar dat waar je tegenaan loopt, voor diegenen die van overleven naar leven willen, die meer in hun kracht en lichaam willen komen, die meer inzicht willen krijgen in dat wat ze belemmert, zodat je in meer vrijheid en vanuit je hart je weg kunt vervolgen. 

Wie is Marian van Breukelen?