De mindfulnessdag beviel uitermate goed. Er gaat geen dag meer voorbij zonder dat ik met aandacht een paar oefeningen doe, gewoon zo maar even tussen de bedrijven door. Het bevalt me uitstekend en het helpt me om gevoelens waar ik soms mee worstel een plaats te geven. Ik heb ontdekt dat in mijn hart het gevoel zit waar ik naar moet luisteren.

Tijdens de oefeningen die voelde ik me op momenten zo lekker; luisteren naar m’n lichaam, echt voelen, niet doorhollen, ‘dat hoofd’ even laten voor wat het is, rust.

De lichaamsgerichte begeleiding van Marian is zeer krachtig en waardevol voor me (geweest). Ik ben bewust geworden van signalen die mijn lichaam me geeft en ook van mijn gevoel en emoties.

Ik ervaar je als zeer prettig, integer en deskundig tijdens de individuele begeleiding. Het helpt me om me veiliger te voelen in mijn lichaam en me er meer bewust te zijn.

Dat uurtje yoga in de week geeft is voor mij een rustpunt waar ik de hele week plezier aan heb. Door de yoga kan ik veel bewuster eventuele spanning en stress in  m’n lichaam te voelen, en er dan iets aan doen. De ontspannen sfeer in een yogales geeft me direct een goed gevoel.

Zelf heb ik Marian leren kennen tijdens de NLP trainingen in het NTI-NLP instituut in Limmen. Het lichaamswerk wordt door haar zo krachtig gegeven en boeide me direct, bewustwording van het lichaam met de daaraan gekoppelde emoties.

Marian heb ik leren kennen tijdens de blokken lichaamswerk van de practioner NLP. Op een heel eigen en prettige relaxte manier geeft zij haar trainingen. Precies wat ik nodig heb om er ook aan toe te geven. Iedere keer kom ik weer “energized” uit haar sessies.

Ik geef les aan leerlingen met veel gedragsmoeilijkheden en motivatieproblemen. Oefeningen uit jouw lichaamswerk-lessen doe ik nu met de klas en ze zijn erg enthousiast.

Marian heeft me geholpen om de signalen van mijn eigen lichaam beter waar te nemen. Daardoor kan ik met meer nuance antwoord geven op de vraag “Wat doet dit met me?”.

Marian geeft hele fijne en bijzondere workshops. Aan het einde van zo’n dag heb ik altijd een heel fijn, opgeruimd en energiek gevoel.

Ik heb Marian leren kennen als een warme en betrokken vrouw. Zij kwam op mijn pad in ’n periode dat bij mij een burnout was vastgesteld. Marian hielp me om hiervan te herstellen, waarbij we een traject zijn ingegaan waarbij ik stapje voor stapje weer in contact met m’n lichaam kwam.